Leden UVON

Alexandra is mede-eigenaar van Reccahairstyling en heeft jarenlange ervaring.

Haar belangrijkste kwaliteiten zijn: persoonlijke aandacht, creativiteit vooral op het gebied van knippen/kleuren maar zeker het creëren van bruidskapsels is een van haar specialiteiten.

Alexandra is een van de mastercoloristen van de Goldwell kleurproducten.

La Nero Design

Vivette Swarte
Klarenbeek

https://la-nero.nl

Vivette Swarte is eigenaar van interieurontwerpstudio La Nero Design.

Ben jij een gezelligheidsmens en wil jij thuis samen met je man lekker en comfortabel ontspannen en allebei genieten, elk van je eigen favoriete bezigheid?

Wil je dat jouw woonkamer knus en handig is ingericht voor jullie twee maar tegelijkertijd ook geschikt is voor als de kids -die inmiddels het huis uit zijn- of jullie vrienden gezellig langskomen?

Ben je op zoek naar nieuwe meubels en andere spullen om je kamer opnieuw in te richten, maar vind je het lastig om te besluiten wat je aan moet schaffen omdat je niet weet of het ook wel mooi zal staan bij jou thuis? Of heb je al wat gekocht maar lukt het je niet om dit te laten passen bij de rest? Wil je de kamer(s) boven een nieuwe bestemming geven of juist beneden een extra plekje creëren voor je hobby?

Voor jou ga ik aan de slag totdat ik jouw ultieme woongenot heb gecreëerd, al je wensen een plekje heb gegeven en je huis je warme, comfortabele en gezellige thuis wordt waar je geniet van al het goede dat het leven je brengt.

Cunera Vreekamp
Epe


Als strategische HR Business partner adviseer ik het management team van Zorggroep Apeldoorn e.o.

Bij Zorggroep Apeldoorn e.o. mogen zowel de bewoners/cliënten als de medewerkers blijven wie ze zijn. Persoonsgerichte zorg staat voorop.

Een zorgorganisatie is continu in ontwikkeling en moet zich snel en kundig aanpassen aan steeds wijzigende omstandigheden en wetgeving. Hier een bijdrage aan te mogen leveren is het mooiste dat ik kan doen.

Waar ik tot 2021 alleen in zakelijke omgeving werkte, waaronder 13 jaar als zelfstandige HR Manager, mag ik nu een stukje van mijn zakelijk DNA inbrengen in de zorg.

Daring Walls

Cecile Wellen
Twello
06-42299972
www.daringwalls.com
Daring Walls, gedurfde muurdecoratie voor in huis of elders. Premium kwaliteit, op maat gemaakt, ECO-friendly, productie & design in NL.

Groot in Advies

Wieneke Groot
Arnhem
0615270659
www.grootinadvies.nl

Ik kijk, luister, vraag, analyseer en bestudeer.
Zo ontdek ik waar uw organisatie kan verbeteren. Ik maak de verbeterpunten concreet en durf de problemen te benoemen die ik tegenkom. Ik leg ze op tafel en ontleed ze. Samen met u.

Elke organisatie of team heeft een unieke aanpak nodig.
Mijn aanpak hangt dan ook van wat ú nodig heeft en bestaat uit een combinatie van een analyse,  advisering, training of teamsessies en zelfs interim management is mogelijk. Ook met intervisie en begeleiding sta ik teams en organisaties bij.

Go Figure

Lilian van der Gugten
Apeldoorn
06 - 38901966
www.go-figure.nl

Go Figure is een administratiekantoor dat de financiële administratie (boekhouding) en belastingaangiften verzorgt voor ondernemers.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor de aangifte inkomstenbelasting.

Voor de boekhouding en btw-aangiften werken we met Exact online wat het mogelijk maakt alle administratie digitaal aan te leveren.

Lilian is tevens gecertificeerd RegisterExecuteur wat inhoudt dat u ook bij ons terecht kunt voor het afwikkelen van nalatenschappen.

Fiscale wetgeving verandert regelmatig. Wij houden je op de hoogte in begrijpelijke taal.

Wil je meer weten? Mail of bel voor een afspraak. De koffie staat klaar aan de Gardenierslaan 3 in Apeldoorn (2e etage).

Esther Spruijt
Apeldoorn


Na vele jaren als (mede-)ondernemer in de fitnessbranche, nu werkzaam als Manager Business Support bij Smart Fit Nederland. Deze snelgroeiende keten maakt furore in de fitnessbranche met haar disruptieve abonnementenstructuur waaronder pay-per-visit, zonder contract en zonder opzegtermijn.
Mijn expertise ligt vooral op het gebied van samenwerking met (lokale) platforms op het gebied van zorg en welzijn om de beweegrichtlijnen meer ‘handen en voeten’ te geven, met name voor ouderen en mensen met een chronische aandoening.
Binnen de kaders van het keurmerk Preventiecentrum ben ik o.a. betrokken geweest bij:
 • Opstart Beweegkuur, Gecombineerde Leefstijl Interventie
 • Onderzoek "Pro Muscle in de Praktijk" door Universiteit Wageningen
 • Commissie kwaliteit van brancheorganisatie NL Actief
 • Regioteam ontwikkeling samenwerking Aangepast Sporten
 • Lokaal sportakkoord van de Gemeente Epe

ProjectAtelier119

Judith Lohn
Apeldoorn
06 - 46218289
www.projectatelier119.nl

ProjectAtelier119 - CarrièreStap119

Een adviesbureau gespecialiseerd in:

 • Ontwikkelen/ uitvoeren van methoden voor burger- en carriere;
 • Projectleiding bij duurzaamheidsprojecten;
 • Coaching van personen en teams in veranderingsprocessen.
 • Interim management

Het werkgebied is niet regiogebonden maar door het hele land. Wij werken veel samen met Gemeenten, Provincies en Waterschappen binnen de thema’s energiebesparing in de bestaande bouw, noodwaterberging, herinrichting van beken en kanalen en sport. Ook Zorg en Welzijn is welkom bij ons.

JPR Advocaten

Leonie Ouwersloot-Koster
Deventer
0570 - 614080
www.jpr.nl/

Leonie Ouwersloot werkt als Advocaat bij JPR Advocaten sinds 2009, haar specialisatie is Arbeidsrecht en Privacyrecht.

JPR Advocaten

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Oost Nederland, met twee vestigingen in Doetinchem en Deventer en een bezoeklocatie te Zutphen. Met in totaal ruim 45 enthousiaste medewerkers, waaronder zo’n 30 advocaten, begeleiden we onze zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen. We doen dat op een heel eigen, ondernemende manier: persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar.
Onze uiteenlopende specialismen zijn verdeeld over een tiental praktijkgebieden, die we hebben ondergebracht in de zes secties:

 • Ondernemingsrecht
 • Contract- en procesrecht
 • Vastgoed
 • Verzekeringsrecht
 • Arbeidsrecht
 • Privacyrecht
 • IE/ICT-recht
 • Familierecht