Kerstbijeenkomst 16 december 2014.

Op een mooie locatie, het Nieuwe Jachthuis in Hoog Soeren, werden wij door een heuse arrenslee met paard verwelkomt voor de Uvon kerstbijeenkomst. De glühwijn maakte de sfeer compleet, alsmede ook de vrieskou die zijn intrede had gedaan.

Langzaam druppelden de leden met partners binnen om in een sfeervolle ambiance van het kerstdiner te gaan genieten.
Natuurlijk werd een ieder, onder het genot van een drankje, welkom geheten door onze voorzitster, Judith, en even teruggeblikt op het afgelopen Uvon jaar. We kunnen met veel plezier terugkijken op weer een geslaagd jaar met bijzondere bijeenkomsten.

Helaas moesten wij afscheid nemen van Stephanie, Ingrid en Vera. Trouwe leden die veel voor de Uvon betekend hebben. Met een heerlijke fles wijn werden de dames uiteraard zeer hartelijk bedankt voor hun inzet. Natuurlijk zijn zij altijd nog eens welkom op één van onze avonden.
Onze muzikant, Tom Haase, had inmiddels zijn plekje ingenomen om onze avond muzikaal te omlijsten. Dit heeft hij ook met veel verve gedaan.

Nadat een ieder een plaatsje aan tafel had gevonden, werd ons een overheerlijk diner voorgeschoteld, waarbij de wijn rijkelijk vloeide. Irma ontzettend bedankt voor je gastvrijheid!!

Helaas kwam ook aan deze gezelligheid een einde en werden de leden uitgeleide gedaan met een lekker verwenpakket en keerden geheel voldaan huiswaarts.

Met weer een mooi Uvon jaar in het vooruitzicht wens ik iedereen alle goeds voor 2015.

Marly