Onder genot van een kop koffie of thee met cupcake stelde Judith twee (!) nieuwe Uvon leden voor.

Anneke Egbers uit Doetinchem. Een enthousiaste Anneke die met verve Becker & Egbers reizen op maat verzorgd voor zowel bedrijven als particulieren. Bijvoorbeeld golfreizen – individuele reizen – jubilea reizen – familie reizen et cetera. Anneke zit al ruim 35 jaar in de  branche en werkt sinds 10 jaar zelfstandig en vindt dit “t beste wat ze ooit gedaan heeft.”  De eerste kennismaking met Uvon heeft Anneke ervaren “als een warme deken”. Anneke ontving van Judith – zoals ieder nieuw lid – een prachtig beeldje.

DSCN0146 DSCN0150

Anita Hoenderken Nusink uit Doetinchem.Samen met haar echtgenoot adviseert Anita veel particulieren en MKB’ers in de cloud! In 2013 heeft zij dit ICT bedrijf opgericht met haar echtgenoot, welke haar steun en toeverlaat is. Met passie verteld Anita – (SPD achtergrond) – dat zij onlangs ook het Internethuis zijn gestart. Met name in de agrarische sector in de Achterhoek, valt nog veel te “verbinden”. Ze vertelt dat in de cloud werken, online werken betekent. De nieuwe technologieën gaan zo snel en in samenwerking met Ziggo ziet zij veel toekomst in het verbinden. Ook Anita heeft van de voorzitter een prachtig bronzen beeldje gekregen.

Tevens waren er nog 2 introducés ;

Anita Graal van 100% jezelf uit Deventer vertelde met verve over haar winkel met 1/3 deel tweede hands kleding en overig nieuwe damesmode voor de stoere en sportieve vrouw in de leeftijd van 30 tot 40 plus. Tevens geeft Anita workshops “stijl en kleuradvies”, zowel individueel als in groepsverband. 32 Jaar geleden begonnen in Zeist en via omwegen in Deventer beland. “Als de klant er blij van wordt, word ik ook blij”.

Daarna was het woord aan Debbie Bernasco uit Nijmegen. Nadat ze in 2012 haar reclame- en internetbedrijf verkocht, heeft ze samen met haar partner een communicatie bureau op gezet. Voor met name kleine zelfstandigen bouwen zij websites en worden er films gemaakt. Daardoor kan de ondernemer zich beter positioneren in de markt. “Van hardlopen en golfen word ik blij”, aldus Debbie.

DSCN0158 DSCN0165

Daarna volgde de interactieve workshop, met een deskundige en enthousiaste Sara, die op de Apenheul dierkundig ingenieur is. Geboeid hebben wij naar haar geluisterd en gekeken over Apenstreken op de Werkvloer.

Fascinerend hoeveel overeenkomsten er zijn tussen mens en dier. De Bonobo vrouwtjes bijvoorbeeld zijn dominanter dan de mannen, ondanks dat ze fysiek zwakker zijn.

Sara hield ons een spiegel voor en frappant hoe belangrijk bijvoorbeeld onze armlengte bleek te zijn. De comfort zone bleek zowel op apen als op ons van toepassing. Ook bleek er een overeenkomst te zijn t.a.v. imponeren. Dat begint bij ons vrouwen ’s morgens al voor de spiegel wanneer we onze make up aanbrengen, dan willen we er goed uitzien en bijvoorbeeld wanneer de directeur zijn/haar nieuwe grote auto pal voor het bedrijf parkeert. Heel herkenbaar allemaal.

Daarna leidde Sara ons langs de Gorilla’s met hun zilvergrijze rug, opmerkelijk hoeveel rust daar heerste. Sara maakte ons duidelijk hoe dominanter de leider, hoe rustiger de groep is.

DSCN0216 DSCN0209 DSCN0221 DSCN0226

De berberapen waren sociaal zeer actief, vlooien terwijl er geen vlooien zijn, dat was bijzonder.

Zeer opmerkelijk dat apen voor alle problemen dé oplossing hebben: SEKS. Of wij dit na-apen op onze werkvloer is nog maar de vraag, maar hilarisch is het wel.

Aansluitend hebben we Italiaans gegeten van een uitgebreid keuze buffet en konden we onze sociale vaardigheden gebruiken.

Judith vestigde nog even de aandacht op de eerst volgende netwerk bijeenkomst bij Autoschade Service Pouw in Apeldoorn op 12 oktober. Graag per omgaande aanmelden.

Vanwege een nieuwe heup kon Gerrie er vanmiddag niet bij zijn. Zij heeft een bloemetje ontvangen vanuit het bestuur en Gerrie doet ons de hartelijke groeten.

Leonie en Marly hebben na vele kilometers rijden een prachtige locatie gevonden voor het Christmas Diner op Kasteel de Essenburgh in Hierden. Ook hier s.v.p. per omgaande aanmelden, wel of niet met partner. Overnachten inclusief ontbijt behoort tot de mogelijkheden.

essenburgh winter

Als laatst herinnerde Lilian ons nog aan de door haar verzonden email over samen Golfen.

Het was weer een geslaagde en natuurlijke netwerkbijeenkomst.

DSCN0151

Verslag: Margreet Romeijn