Wat een fantastische kerstbijeenkomst hadden wij dit jaar!
We werden ontvangen op een prachtige locatie, Landgoed Rhederoord, waar wij in een prachtige zaal hartelijk welkom werden geheten met een glaasje champagne en een knetterend warm open haard. Uiteraard zagen alle aanwezige er weer op hun kerstbest uit en zat de sfeer er gelijk goed in. Voorafgaand aan het diner werden we nog verrast met een heerlijke amuse.
Na dit gezellige ontvangst werden we naar de zaal ernaast begeleid, welke er werkelijk prachtig uitzat: Ronde met hagelwitte lakens gedekte tafels, fonkelende kaarzen, een metershoge kerstboom en wederom de warmte en feestelijk dansende vlammen van de open haard. Na het vinden van je plaats, we werkten met een tafelsetting, kon het diner beginnen. Vier gangen van de heerlijkste gerechten kwamen voorbij met bij iedere gang een passende wijn. Halverwege hebben we een korte intermezzo gehad waarna wij weer, ditmaal op een andere plaats, ons diner konden voortzetten.
We hebben deze avond afscheid genomen van een paar zeer trouwe leden, maar ook hebben we de avond mogen vieren met recentelijk nieuwe leden. Een prachtige avond ter afsluiting van een bijzonder UVON jaar!