Maandag 11 april j.l. werden wij als Uvon leden warm onthaald bij Het Nieuwe Jachthuis te Hoog Soeren waar Irma de scepter zwaait. We werden verwend met een heerlijk en heel goed verzorgd diner.

Met helaas weinig leden kwamen er toch mooie , actieve discussies op gang. Vooral de vraag wat de reden is van de lage opkomst hield ons enige tijd bezig. Zeker iets om nog eens ter tafel te brengen.

Enthousiast vertelde Magrietha over haar deelname aan de workshop bij Debbie. Zeker een aanrader!

Esther maakte ons deelgenoot van de Dress Red Day. Een dag die in september door de hartstichting landelijk wordt georganiseerd. Hierbij wordt aandacht gevraagd voor hartklachten en de symptomen hiervan bij vrouwen. Een cardiologe uit Zwolle heeft enkele jaren geleden hierover een lezing voor onze Uvon verzorgd. Bijzonder interessant en zeker de moeite waard om hiervan op de hoogte te zijn.

Door Esther en Magrietha wordt onderzocht om dit samen met de Uvon te organiseren. Dames grote klasse!

Door verschillende leden zijn nog mogelijkheden aangedragen voor een bedrijfsbezoek. De opties worden zeker door het bestuur meegenomen en hopelijk is dit te realiseren.

Het was weer een inspirerende avond met natuurlijk veel gezelligheid. Hopelijk hebben de andere gasten niet te veel overlast van ons ervaren.

Irma ontzettend bedankt voor al je verwennerijen en gastvrijheid!