Vrijdagavond 11 december was het weer tijd om samen met onze partners te genieten van heerlijk eten en om gezamenlijk terug te blikken op het afgelopen jaar tijdens onze kerstbijeenkomst.
Het was het bestuur gelukt om een fantastische locatie te vinden, helemaal in de sfeer van kerst, namelijk

Kasteel De Essenburgh in Hierden.

DSC04909 DSC04913

Ons verzoek aan de leden was om feestelijk/chique gekleed te komen, en hier werden onze verwachtingen overtroffen. Wat zagen we er allemaal mooi uit! Voor één avond waren we allemaal prinsessen, en er waren zelfs een aantal prinsen meegekomen.

groepsfoto DSC04951 DSC04997
Er was ook een mogelijkheid geboden om te blijven overnachten, en ook dit viel in de smaak.
Na de welkomstborrel zijn we afgedaald naar de gewelfde kelder om te genieten van een heerlijk diner. Er was voor elk wat wil(d)s en de wijn vloeide rijkelijk. Er werd bijgepraat, er werd afscheid genomen van Merel, en er werd vooruit geblikt op het komende jaar.
Na het diner tilden we de rokken weer op om de trappen omhoog naar de lounge te nemen, alwaar we verder genoten van elkaars gezelschap onder het genot van nog een drankje en wat hapjes. Langzaam aan kwam deze gezellige avond tot zijn eind en het licht doofde uiteindelijk rond 02.00 uur.

DSC04981 DSC04977 DSC04921
Een groot aantal leden wat was blijven slapen heeft nog zitten nagenieten tijdens het ontbijt met een fantastisch uitzicht op de kasteeltuinen met daarbij een mooie opkomende zon.

DSC05008 DSC05009 DSC04911
Ervaring van ons enthousiaste lid Anneke Egbers;
“Een prachtige locatie: Kasteel de Essenburgh in Hierden, de leden van ons netwerk al dan niet met partners, iedereen feestelijk gekleed, leuke gesprekken en een heerlijk diner. Absoluut prima ingrediënten voor een fantastische avond. Voor nieuwe- en aspirant-leden opnieuw een warm badje en heel fijn om elkaar beter te leren kennen.
Dank voor de organisatie, voor allen de beste wensen voor 2016, prettige feestdagen en we verheugen ons op het nieuwe UVON-jaar!”.

Wij als bestuur bedanken onze leden voor hun bijdrage het afgelopen jaar en kijken uit naar volgend jaar. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2016.

Judith Lohn, Marly Verhoef, Hilde van Ulden, Leonie Ouwersloot, Cynthia de Haan
Bestuur Uvon Gelderland