Onze bijeenkomst van 11 juni vond plaats in Amersfoort en stond in het teken van duurzame verbouwing en NOM, oftewel Nul-op-de-Meter. Vanwege de aard van het onderwerp en de interesse van veel partners van onze leden waren ook de partners en andere belangstellenden uitgenodigd. We mochten dan ook vijf mannelijke partners welkom heten.

We waren te gast bij het centrum voor Duurzaam renoveren, energieloket033, waar we na een deskundige inleiding van ons lid Judith Lohn, een presentatie kregen van een specialist voor duurzaam renoveren van woningen. Hij werd terzijde gestaan door 2 medewerkers die ook onze vragen na afloop nog konden beantwoorden. Een groot aantal van de aanwezigen maakte dan ook dankbaar gebruik van de mogelijkheid om meer te weten te komen.

Het was een zeer leerzame bijeenkomst die velen van ons nieuwe inzichten bracht over isolatie , zonnepanelen, warmtepompen, ventilatie en het oxygen systeem. Iedereen zal in de toekomst toch wel op enige wijze daarmee te maken krijgen.
Na het overheerlijke buffet vulde Herman Schotman de informatie aan en legde uit wat de rol van hem en Judith zijn in het hele project en hoe er wordt samengewerkt met bedrijven en andere instellingen. Interessant is hoe het proces verder uitrolt van gesubsidieerd naar marktconform.

Een zeer nuttige, inhoudelijke avond in een zeer goede sfeer!