Op dinsdagavond 12 januari werden we ontvangen bij het sfeervolle restaurant Twenty2 in het centrum van Apeldoorn. De eigenaren Paula en Gerwin werken met verse, pure en biologische seizoen producten die zoveel mogelijk uit de streek komen. Ze hebben ons gedurende de avond verwend met een heerlijk diner en ons mee genomen op een culinair avontuur. Het was dan ook leuk kennis te maken met dit restaurant met Bib-gourmand vermelding!

DSC05012 DSC05015 DSC05016

Naast het culinaire gedeelte stonden deze avond twee leden in de spotlights. Allereerst Mirka Ridder van Chateau Het Loo. Chateau Het Loo heeft een mooie collectie wijnen met een eigen karakter. Bijna alle wijnen worden exclusief voor Nederland geïmporteerd door Chateau Het Loo, waardoor je er zeer van kunt zijn een unieke wijn te schenken. Mirka levert wijn met een meerwaarde, afgestemd op ieders smaak en budget.
Bij binnenkomst kregen we een heerlijke champagne aangeboden en bij het voorgerecht werd een Spaanse witte wijn geschonken. Vervolgens kregen we een Spaanse rode wijn die heerlijk smaakte bij ons hoofdgerecht. Mirka bedankt voor het verhaal achter de wijnen en fijn dat we mochten proeven van jouw heerlijke wijnen!

DSC05027 DSC05032 DSC05035

Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht presenteerde ons lid Debbie Bernasco haar methode iloveyourbrand. Het is een online programma, bedoeld voor ondernemers die niet meer willen acquireren. De essentie is eenvoudig: het werkt hetzelfde als verliefdheid. Je vindt de ander aantrekkelijk, slim, leuk en je wilt het liefst continu in zijn of haar gezelschap zijn. En wilt haar of zijn producten kopen. Mede omdat alles wat diegene zegt geloofwaardig is en vertrouwen biedt. Iets wat je ook als merk op kunt roepen. Debbie noemt dit ook wel LOVEBRAND. Zo’n LOVEBRAND is onweerstaanbaar voor klanten, heeft een goed verhaal, verbindt, is van betekenis, inspireert met waardevolle content en is structureel onder de aandacht van klanten. Voor degenen die nieuwsgierig geworden zijn, biedt Debbie aan om een afspraak te maken en hier verder over te praten.

DSC05031 DSC05030 DSC05029

Daarnaast werden er deze avond ook nog twee nieuwe leden geïnstalleerd en mochten we één introducé welkom heetten. Welkom Margrietha Vosselman van Zus Lifestyle Catering en Renate van Belzen van Kinder Centrum Almere. Beide dames hebben zich nogmaals aan de groep voorgesteld en hun bedrijf kort gepresenteerd. Natuurlijk hopen we dat onze introducé Marjos de Bruin ook snel lid wordt.

DSC05023 DSC05022 DSC05026

Kortom een mooie aftrap van 2016!

 

 

Verslag: Gabriëlle Kaptein