UVON Golf Ladies Open

UVON Golf Ladies Open


Datum 08-09-2014
Begintijd 13:30 uur
Eindtijd 20:30 uur
Locatie Golf- en Businessclub De Scherpenbergh
Albaweg 43
7364 CB
Lieren
Locatie Google Maps

Heeft de zomer jou ook de nodige inspiratie gebracht om weer enthousiast te gaan netwerken? Laten we dan lekker samen ‘aan de slag’ gaan. Nodig je netwerk uit om er samen met ons een sportieve en gezellige middag en avond van maken. Nog niet in het bezit van GVB? Dan ben je uiteraard van harte welkom en kan je meedoen aan de golfclinic.

Programma
13:30 – 14:30 uur Ontvangst met koffie/thee
14:30 – 17:00 uur Aanvang 9 holes wedstrijd
14:30 – 16:30 uur Golfclinic. Onder leiding ven één of meerdere golfprofessionals worden de diverse golftechnieken aangeleerd. De Scherpenbergh beschikt over een korte baan waarop de deelnemers onder begeleiding van de golfprofessionals terecht kunnen voor een eerste kennismaking met de golfsport. Op speciale scorekaarten worden de resultaten bijgehouden van wedstrijdjes die deel uitmaken van het programma.
17:00 – 18:00 uur Borrel en prijsuitreiking
18:00 – 20.30 uur Live Cooking Grill Buffet, bij goed weer heerlijk geserveerd op het terras

De kosten voor deze geheel verzorgde middag en avond bedragen EUR 79,- per persoon, inclusief lesmateriaal voor de deelnemers aan de clinic. Jij komt toch ook? Je kunt je hier opgeven, graag voor 1 september a.s.

Kledingadvies:
Stevige sportieve schoenen zonder hakken, sportieve vrijetijdskleding waarin men zich gemakkelijk beweegt, en indien nodig een jack of regenpak en eventueel een pet of hoed tegen de zon.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

terug

Wie hebben al gereserveerd

  • Cynthia de Haan
  • R. Meering
  • Eline
  • Judith Lohn