Exclusief bezoek Politieacademie in Apeldoorn


Datum 10-06-2014
Begintijd 17:00 uur
Eindtijd 21:30 uur
Locatie Politieacademie Apeldoorn
Arnhemseweg 348
7334 AC
Apeldoorn
Locatie Google Maps

Dinsdag 10 juni aanstaande zijn wij vanaf 17.00 uur te gast op de Politieacademie aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De Politieacademie is gevestigd in de prachtige voormalige kleinseminarie, welke in september 2010 door Koningin Beatrix officieel is heropend na een jarenlange renovatie.

De Politieacademie is voor de Nederlandse politie het centrum voor werving & selectie, onderwijs en kennis & onderzoek. Dat wij als Uvon een exclusieve kijk achter de schermen krijgen is vrij bijzonder. Aspecten als weerbaarheid en maatschappelijke ontwikkelingen van deze dynamische organisatie zullen uitgebreid aan de orde komen.

De Politieacademie werkt tevens samen met de Nationale Politie en andere partners op het gebied van veiligheid, onderwijs, kennis en onderzoek, zoals ook ‘Proview Criminaliteitspreventie’. Proview bestaat uit een team van experts met jarenlange werkervaring bij de Nationale Politie, opgedaan bij de recherche, specialistische eenheden en in de 112-surveillancediensten. Deze experts zullen voor ons een interessante training weerbaarheid verzorgen in de ‘dojo’ van de Politieacademie.

Naast de enerverende invulling van het programma is er uiteraard alle gelegenheid om elkaar gezellig te ontmoeten tijdens een sfeervol verzorgd buffet.

Programma
17.00 – 17.20 uur ontvangst met drankje & hapje
17.20 – 18.30 uur training weerbaarheid door Proview
18.40 – 20.00 uur gezellig dineren – sfeervol buffet
20.00 – 21.30 uur presentatie over weerbaarheid en maatschappelijk aspect Politie Academie

LET OP: Je komt uitsluitend binnen via onze vooraanmelding en op basis van legitimatie bij de entree. Wij melden jouw aanwezigheid aan, dus laat uiterlijk vrijdag 6 juni weten of je wel of niet komt.

De kosten voor de volledig verzorgde avond bedragen 35,00 per persoon.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

terug

Wie hebben al gereserveerd