Maandag 12 oktober j.l. togen wij voor een culturele bijeenkomst naar het theater/congrescentrum Orpheus in Apeldoorn.
Wij werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee met overheerlijke bonbons. Dit werd weer een dagje goed voor de kilo’s.

De manager van Orpheus, Meta Neeleman verzorgde op haar eigen wijze, strak georganiseerd, een rondleiding door Orpheus. Wat geweldig om eens achter de schermen een kijkje te mogen nemen en op het podium het eens van de andere kant te aanschouwen.
Aansluitend verzorgde Meta een duidelijke uiteenzetting over het beleid van Orpheus, de marketing en de financiële kant van deze onderneming.

Zoals veel ondernemingen had ook Orpheus te kampen met de crisis. Na veel bezuinigingen, vooral personeelsgebied, is dit theater weer een gezond bedrijf geworden. Van de rode cijfers de afgelopen jaren weer in de groene sinds afgelopen jaar.

Van de leden kwamen veel positieve reacties op dit bezoek. Na Meta bedankt te hebben voor de gastvrijheid, gepaard gaande met een mooie bos bloemen, kozen wij op exact de afgesproken tijd ons pad richting de Bon Vivant. Een warm en gezellig restaurant waar wij direct met een heerlijk glas wijn hartelijk werden ontvangen. Marijke en Froukje sloten zich hier bij ons aan.

Tijdens het diner kreeg ons belangstellend lid Yannik van Bergeijk het podium om zich zelf en haar bedrijf aan ons voor te stellen. Sinds kort werkt zij samen met haar man in hun bedrijf Packtion. Zij richten zich vooral op de drukkerij wereld. Yannik was eveneens aanwezig op ons jubileum en was ook nu weer zo enthousiast dat zij zich direct heeft aangemeld als nieuw lid! Welkom Yannik.

Sanne heeft een nieuw bedrijf gestart en heeft ons meegenomen in haar nieuwe wereld en activiteiten, ook als coach.
Na een heerlijk, goed verzorgd diner zocht een ieder voldaan en met een tas vol inspiratie haar weg weer richting huis.

Kijk nu al uit naar onze volgende bijeenkomst bij de bierbrouwerij in Apeldoorn.