Op 21 juni jl. was het zover. Na vele maanden van hard werken door het bestuur vierden we met een prachtige groep zakenvrouwen, huidige leden en oud-leden, 60 jaar UVON Gelderland.
Een periode waarin er zeer veel gebeurt is op het vlak van vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk netwerken.
Deze hoogtepunten, maar ook minder hoge punten zijn allemaal aan bod gekomen onder het genot van een heerlijke bbq en een goed glas wijn.
Hoe geweldig was het dat we zoveel oud-leden hebben kunnen bereiken en zij ook in de gelegenheid waren dit jubileum met ons te vieren.
Natuurlijk kon het niet uitblijven dat we wat oud-leden aan  het woord lieten over de tijden waarin zij actief waren voor UVON Gelderland.
Na het openingswoord van onze huidige voorzitster Judith Lohn was daar het woord aan Elly Spruijt, voorzitster UVON Gelderland begin jaren ’90.
Zij vertelde een stuk over het UVON geschiedenis en nam ons voor even mee terug in de tijd.

Zakenvrouw van het jaar 1990, Marjoleen Vreekamp was tevens aanwezig en werd nog eens extra in het zonnetje gezet.
Ook bestuursleden vanuit de overige provincies waar de UVON actief is, waren aanwezig. Een mooie gelegenheid om de oude banden weer nieuw leven in te blazen en de connecties werden weer gelegd.

Het was ondanks het minder zomerse weer een zeer warm bijeenkomst van sterke zakenvrouwen die elkaar een warm hart toedragen in het ondernemerschap. Gelachen, gegeten, gedronken en met een fijn gevoel van saamhorigheid ging iedereen aan het eind tevreden naar huis.

Een kleine impressie van de dag: