Maandag 18 mei was het weer zo ver, een enerverende bijeenkomst van onze Uvon dames. Dit maal waren wij welkom bij La Kemme Lingerie & More in Deventer. Gastvrouw Margreet Romeijn vertelde ronduit over haar winkel en haar vak. Van een stoffig winkeltje 18 jaar geleden, naar een hele mooie winkel met een groot klantenbestand nu. Dit alles opgebouwd samen met haar rechterhand Gwen, een sprankelende jonge vrouw met verstand van zaken. Margreet en Gwen kwamen met de nodige weetjes.

Wist u bijvoorbeeld dat 70% van de Nederlandse vrouwen altijd een verkeerde BH maat draagt? Niet bij La Kemme, hier wordt vakkundig gemeten en gepast. Vrouwen tussen de 12 en 95 lopen tevreden de deur uit met een goed passende BH.

Klantgerichtheid staat bij La Kemme voorop. Dit uit zich o.a. door de oprechte persoonlijke benadering van klanten, waarbij discretie natuurlijk voorop staat, en het zeer uitgebreide assortiment lingerie en badkleding.
Een kopje koffie met een bonbonnetje zorgt voor een geniet momentje wanneer u niet direct geholpen kunt worden.

Zeker een onderscheidende kwaliteit is het feit dat dames hier zonder afspraak terecht kunnen voor een oriënterend gesprek over het aanmeten van een borstprothese. Margreet, eigenaresse en mamma-care specialiste van La Kemme Lingerie & more, is sinds 1998 gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses. Deze specialisatie wordt d.m.v. jaarlijkse bijscholing en toetsing onderhouden en verfijnd. Hierdoor staat het leveren van kwaliteit bij het aanmeten van borstprotheses voorop en zijn zij erkend door de SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen).

Tevens was Joke Schenkel te gast. Joke is Product Manager Breastcare bij Basko Healthcare en zij bracht ons volledig op de hoogte van wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van borstprotheses. Zo bestaan er o.a. plakprotheses en schelp/schaalprotheses wanneer er sprake is geweest van een deeloperatie van de borst.
Een pittig onderwerp maar zeker ook goed om te horen dat er heel veel mogelijk is om er weer zo vrouwelijk mogelijk uit te kunnen zien.

Vervolgens toonde mannequin Annet ons met trots prachtige badmode en lingerie, en liet daarmee zien dat je er prachtig uit kunt blijven zien na een borstoperatie. Wij waren allemaal onder de indruk van haar positieve instelling én uitstraling.

Borstprotheses werden bekeken en gevoeld. Hierna was er voldoende gelegenheid om uitgebreid te passen. En met Annet als voorbeeld, werd dit ook op uitgebreide schaal gedaan. Als kinderen in een snoepwinkel, zo enthousiast werden de rekken afgestruind.

DSC04570 DSC04576

Over kinderen gesproken, in de winkel van Margreet is een hele hoek gericht op het vermaken van de kinderen, zodat de moeders op hun gemak kunnen kijken en passen.

Conclusie van dit bezoek is wel dat het ontzettend fijn is om sommige onderwerpen met vrouwen onder elkaar te bespreken.
Margreet heeft ons deelgenoot gemaakt van haar Lingerie maar zeker ook van haar More en wij wensen haar veel succes voor de toekomst.

Na dit bezoek zijn de dames door de prachtige binnenstad van Deventer gewandeld naar restaurant het Arsenaal. Inmiddels hongerig geworden werd iedereen culinair in de watten gelegd. Sanne Oude Nijhuis werd als nieuw lid officieel verwelkomd. Sanne is Branche Manager bij Axxent Personeelsdiensten.

DSC04587 DSC04603

Twee leden werd op een bijzondere manier gevraagd of zij iets nieuws wilden vertellen over wat ze op dit moment bezig houdt. Zo weten de dames nu dat Renée Meering buiten haar werkzame leven een echte muzikante is en zelfs in een orkest actief is. Verder vertelde Renée over een mijlpaal. Sinds kort is zij een samenwerking aangegaan met een heer en ze is hier behoorlijk enthousiast over.

Esther Spruijt kon vertellen dat het trainen van vrouwen, en dan speciaal de bekkenbodem spieren, een vak is waar veel over te leren valt. Speciaal voor dit programma is Esther benaderd door Gelre ziekenhuizen voor een samenwerking. Als een van de weinige sportscholen bied Fitness Centrum Epe nu dit programma. Wij wensen Renée en Esther veel succes en bedanken hun voor het delen van deze mijlpalen.

Cynthia en Sanne kwamen er achter dat ze de passie voor paarden delen en zo werd het een avond vol verwondering en bewondering.

 

 

Verslag: Sanne Oude Nijhuis